خون‌آشام (4)(جنگل ابر)

42,000 تومان

کلید حل یک معمای چهل‌ساله! کتاب خون آشام 4: جنگل ابر، اثر برگزیده‌ی سیامک گلشیری از سوی کتابخانه‌ی بین‌المللی مونیخ در فهرست کلاغ سفید، پرده از رازی چندساله برمی‌دارد. رازی سربه‌مُهر که بدون‌شک شما را شگفت‌زده می‌کند.

درباره‌ی کتاب خون‌آشام 4: جنگل ابر

خون‌آشام‌ها در کمین‌اند. هیچ‌کس در امان نیست و آقای نویسنده بعد از چندین اتفاق پی‌درپی و دهشتناکی که تجربه کرده و در پی ملاقات با یکی از خون‌آشام‌ها، حالا در مرز ترس و دیوانگی قرار گرفته است…

ماجرای مرموز و جذاب مجموعه داستان خون‌آشام، در جلد چهارم خود، یعنی جنگل ابر به اوج خودش رسیده است. سیامک گلشیری (Siamak Golshiri) در این کتاب برای‌تان تعریف می‌کند که آقای نویسنده در پی کشف حقایق و یافتن دست‌نوشته‌های اشکان اربابی، که به دست خون‌آشام به قتل رسیده، به خانه‌ی زنی به نام مهتاب می‌رسد.

زنی که پرده از یک راز سربه‌مُهر چهل‌ساله برمی‌دارد و شما را به دهه‌ی 1350 می‌برد. او برای آقای نویسنده تعریف می‌کند در آن سال‌ها و زمانی که جوان بوده، ماجرایی عشقی برای او رخ داده و وقتی در آن عشق شکست خورده است، به خودکشی پناه برده. یک خودکشی ناموفق که بعد از آن خانواده‌اش تصمیم می‌گیرند مهتاب را برای بهتر شدن حال روحی‌اش به سفر شاهرود و جنگل ابر ببرند.

فقط 1 عدد در انبار موجود است

شناسه محصول: 9789643698973 دسته: برچسب:
توضیحات

خون‌آشام (4)(جنگل ابر)

نویسنده کودک و نوجوان سیامک گلشیری
گروه سنی گروه سنی ج, گروه سنی د, گروه سنی ه
تعداد صفحه 176
کتاب ایرانی/ خارجی ایرانی
انتخاب قطع کتاب رقعی
نوع جلد شومیز
انتشارات کودک و نوجوان نشر افق
مجموعه کتاب ها کتاب خون آشام
شابک 9789643698973
وزن 0.150 کیلوگرم
نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “خون‌آشام (4)(جنگل ابر)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اطلاعات فروشنده

اطلاعات فروشنده

  • فروشنده: Sina Vaziri
  • هیچ ارزیابی یافت نشد!
محصولات بیشتر

کتاب آخرین شاگرد 10: خشم هفتمین پسر

40,000 تومان
موفقیتی بزرگ یا شکستی تلخ... پایان ماجراجویی‌ها و و فداکاری‌های توماس وارد چگونه رقم خواهد خورد؟ جوزف دیلینی در کتاب آخرین شاگرد 10: خشم هفتمین پسر، نبرد بزرگ توماس وارد با فیند پلید و دشمنان شناخته‌شده‌ی دیگرش را شرح داده است؛ نبردی عظیم که می‌تواند سرنوشت زندگی توماس و گروه محافظین را برای همیشه تغییر دهد. این کتاب که به عنوان قسمت پایانی مجموعه‌ی «آخرین شاگرد» ترجمه و منتشر شده، در زمان انتشارش توانست تحسین اغلب مخاطبین و منتقدین را برانگیزد. گفتنی‌ست این مجموعه کتاب از جمله آثار پرخواستار نوجوان است که پس از انتشار توانسته به مدت هفت هفته در صدر کتاب‌های پرفروش انگلستان قرار بگیرد.

درباره‌ی کتاب آخرین شاگرد 10: خشم هفتمین پسر

توماس وارد، که طرفداران مجموعه‌ی آخرین شاگرد او را با نام تام می‌شناسند، تاکنون با ترسناک‌ترین و پلیدترین موجوداتی که در جهان پرسه زده‌اند، مبارزه نموده و بارها موفق شده است که ارواح خبیث، بوگارت‌ها، اربابان تاریکی و فیند پلید را شکست دهد. اما این‌بار شرایط با همیشه متفاوت و پیش‌بینی نتیجه‌ی نهایی نبرد غیرممکن است؛ چرا که فیند با تشکیل اتحادی ناگسستنی بین تمام دشمنان قدرتمند توماس، قصد دارد که یک بار برای همیشه از شرّ دشمن قدیمی خود خلاص شود. نکته‌ی امیدوارکننده در این شرایط دلهره‌آور آن است که توماس در این نبرد سهمگین تنها نخواهد بود، زیرا علاوه بر یار همیشگی‌اش، آلیس، گریملکین و یک بوگارت نیز او را همراهی می‌کنند.

کتاب قصه های شاهنامه 7: گرد آفرید

115,000 تومان
آتوسا صالحی، نویسنده‌ی مشهور و صاحب‌نام ادبیات کشورمان، در کتاب قصه‌های شاهنامه 7: گردآفرید داستان یکی از زنان دلیر شاهنامه‌ی فردوسی را تلخیص و بازنویسی کرده است. در این کتاب با گردآفرید، همراه می‌شویم که درحالی‌که با نقاب صورت خود را پوشانده، به جنگ سهراب می‌رود. پس از آن که گرفتار می‌آید و در نبرد شکست می‌خورد، سهراب نقاب را از رخ او بر می‌دارد و مبهوت چهره‌ی زن می‌شود... کتاب حاضر افتخارات متعددی را برای نگارنده‌اش به ارمغان آورده است.

درباره‌ی کتاب قصه‌های شاهنامه 7: گردآفرید

زنی بود برسان گردی سوار / همیشه به جنگ اندرون نامدار کجا نام او بود گردآفرید / زمانه ز مادر چنین ناورید گژدهم، پهلوان ایرانی و فرمانروای دژ سپید، دختری داشت بس دلیر و جنگاور که نام او گردآفرید بود. حضور او در کتاب شاهنامه اگرچه کوتاه، اما بسیار تأثیرگذار است. در کتاب قصه‌های شاهنامه 7: گردآفرید می‌خوانیم که یک روز گردآفرید سوار بر اسب تیزپای خود برای جنگ با سهراب آمد. درنهایت، به دست سهراب گرفتار شد و شکست خورد. سهراب که تا پیش از آن گمان می‌کرد با مردی زبده در حال نبرد است، پس از پیروزی، پرده از روی اسیر خویش برمی‌دارد و مبهوت و خیره، به چهره‌ی زنی می‌نگرد که با او مشغول نبرد بوده است. پس از آن گردآفرید با زیرکی و هوش خود قادر می‌شود تا از دست سهراب بگریزد. هفتمین جلد از مجموعه‌ی قصه‌های شاهنامه بر شخصیت گردآفرید متمرکز است و به شرح دلاوری‌های او می‌پردازد. نیلوفر میرمحمدی تصویرگری کتاب گردآفرید را برعهده داشته و تصاویر زیبا و جذابی که خلق کرده، ازجمله اموری‌ست که مخاطبان را به مطالعه‌ی کتاب ترغیب می‌کند. همچنین در ابتدای همه‌ی مجلدهای مجموعه‌ی قصه‌های شاهنامه یک شجره‌نامه‌ی تصویری وجود دارد که به‌عنوان یک راهنمای مناسب در اختیار خوانندگان قرار گرفته است. اگرچه آتوسا صالحی کتاب قصه‌های شاهنامه 7: گردآفرید را بازنویسی و به‌صورت نظم منتشر کرده، اما به تناسب داستان ابیاتی از شاهنامه نیز به متن کتاب افزوده شده است. آتوسا صالحی نگارش کتاب قصه‌های شاهنامه 7: گردآفرید را به سال 1394 به پایان رساند. انتشار این مجلد، همچون مجلدهای قبلی مجموعه‌کتاب‌های قصه‌های شاهنامه، با استقبال مواجه شد. گفتنی است نشر افق عهده‌دار انتشار این کتاب بوده است.

غرور و تعصب – مجموعه عاشقانه های کلاسیک

315,000 تومان
توضیحات
کتاب «غرور و تعصب» یک عاشقانه‌ی کلاسیک پر از طنز و شوخ‌طبعی، و همچنین عشق و اندوه است. کتاب به موضوع اختلاف طبقات اجتماعی و تأثیر آن بر روابط اشاره می‌کند. در طول داستان، شاهد رشد شخصیت قهرمان داستان، الیزابت بنت هستیم که از غرور، تعصب  و پیش‌داوری‌های مرسوم فاصله می‌گیرد و تفاوت بین خوبی حقیقی و خوبی سطحی را درک می‌کند. الیزابت بنت، دختر دوم از پنج دختر خانواده‌ای متوسط است. او باهوش، خوش‌قلب و البته کمی مغرور و تندخو است. و درست به همین دلایل در طول داستان سوءتفاهم‌هایی بین او و آقای دارسی پیش می‌آید که باعث می‌شود به هم بدبین باشند. آقای دارسی نجیب‌زاده‌ا‌ی ثروتمند است که به‌تازگی همراه با دوستش در آن دهکده، خانه‌ه‎ایی اجاره کرده‌اند. اما در طول داستان، آقای دارسی تمام تلاشش را می‌کند تا حسن‌نیت خود را نشان دهد و عشقش را به الیزابت اثبات کند. رمان «غرور و تعصب»، از آثار کلاسیک ادبیات انگلیس و یکی از مشهورترین رمان‌های عاشقانه‌ی کل تاریخ است. فیلم‌های زیادی با اقتباس از این کتاب ساخته شده‌ است.

کتاب کیتی دختر آتش پاره 1: من نمی‌خواهم

10,000 تومان
توضیحات
این کتاب از مجموعه چهارده جلدی «کیتی دختر آتش پاره»، می باشد. موضوع‌های کتاب و زبان داستان که با دانش واژگانی کودکان گروه سنی ۹ تا ۱۲ سال هم‌خوانی دارد، سبب جذابیت داستان‌ها برای خوانندگان‌اش شده است. خواندن این کتاب به مادران و پدران نیز پیشنهاد می‌شود. کیتی دختر بچه بدی نیست، فقط بعضی وقت‌ها احساس می‌کند که هیچ‌کس به او توجه ندارد یا اینکه خیال می‌کند خیلی بدشانس است، از بدقولی آدم بزرگ‌ها گله دارد یا اینکه دوست ندارد بله بگوید، اتاقش را مرتب کند و با دوستش یا برادرش بازی کند. مثل همه بچه‌ها گاه مهربان و دوست‌داشتنی است و گاه لجباز و سرتق. با این همه از تمام اتفاقات زندگی‌اش درس‌های بزرگ و زیبایی می‌گیرد.

کتاب جونی بی جونز 1: اتوبوس بوگندوی خنگول

30,000 تومان

معرفی کتاب جونی بی جونز 1: اتوبوس بوگندوی خنگول

باربارا پارک، نویسنده‌ی محبوب ادبیات کودک، در کتاب جونی بی جونز 1: اتوبوس بوگندوی خنگول، ما را به ماجراهای روز اول پیش‌دبستانی جونی بی دعوت می‌کند. جونی بی نیز برای رفتن به مدرسه باید مثل همه‌ی بچه‌ها سوار اتوبوس شود اما برخلاف بقیه، او اصلاً از این اتوبوس بدبو و پرسروصدا خوشش نمی‌آید. به همین خاطر، بعد از زنگ آخر، وقتی همه در اتوبوس مدرسه حاضر هستند، خبری از جونی نیست! اما او کجا رفته؟ این داستان از پرفروش‌ترین‌های نیویورک تایمز به شمار می‌آید.

درباره‌‌ی کتاب جونی بی جونز 1: اتوبوس بوگندوی خنگول

ماجراهای مدرسه و اتفاقات آن همیشه از جذاب‌ترین و شیرین‌ترین داستان‌ها برای کودکان هستند؛ اما شاید هیچ‌ روزی به اندازه‌ی روز اول مدرسه ماجراساز و عجیب‌وغریب نباشد! روزی که هیچ‌‌کس درست از قوانین خبر ندارد و همه به دنبال دوست جدیدی می‌گردند. باربارا پارک (Barbara Park) در جونی بی جونز 1: اتوبوس بوگندوی خنگول (junie B. Jones and the stupid smelly bus) ماجرای اولین روز مدرسه‌ی یکی از بامزه‌ترین بچه‌های دنیا را برایمان تعریف می‌کند.

کتاب قصه های شاهنامه 5: بیژن و منیژه

120,000 تومان

درباره‌‌ی بیژن و منیژه (قصه‌های شاهنامه 5)

بيژن، پهلوان ايران كه براي شكار به مرز آمده، منيژه دختر افراسياب را مي‌بيند و دل به دختر شاه توران مي‌بازد. منيژه هم كه دل از دست داده، با جادو بيژن را با خود همراه مي‌كند و پنهاني به كاخ مي‌برد. خبرچينان، شاه توران را خبر مي‌كنند و او برمي‌آشوبد. در مجموعه دوم «قصه‌هاي شاهنامه» (جلدهاي 4، 5 و 6) نويسنده كوشيده است كه با پرداختن به داستان زندگي برخي از زنان شاهنامه، آن‌ها را از كنج حجره‌هاي اين قلعه بيرون كشد تا جاني دوباره گيرند و نمايشي نو از روزهاي گذشته برپا سازند.